body fat %

Två dagar kvar på semestern nu, galet vad fort det har gått! Dagen har spenderats med att tvätta.. Har städat lite med. Känns skönt om det är gjort när man börjar jobba igen :) Ikväll blir det bio, jag och Martin ska gå och se Tarzan och ha en sista gottis dag innan sockeruppehållet. Ska bli mysigt med bio!

I veckan tänkte vi gå och göra kroppsfettsmätning. Jag tycker det är bra att göra en kroppsfettsmätning eftersom det blir bli mer konkret än om man bara väger sig. Genom en mätning kan du se vilken procent du ligger på och sen följa upp. För mig är det viktigt att jag tappar fett och inte muskler, detta kan du inte se genom at väga dig. Jag gissar på att jag ligger på ca 21 % kroppsfett nu och skulle vilja ligga på ca 16 % kroppsfett. Vi får se vad jag får för resultat, vet jag vad jag har att jobba med sen!

Vill ni göra en mätning brukar de flesta gym erbjuda det :)

Kroppsfett-kalkylator-procent1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>