Se lösningar istället för problem.

Jag har suttit de två senaste dagarna och deppat lite över att vardagen snart är här igen. Var nära på att skriva ett riktigt buttert inlägg men vad hjälper det att tjura ihop. Får ta mig i kragen och se det positiva istället för problemen. Jag har varit väldigt bra på det i hela mitt liv, att alltid se problem. Men som jag tidigare har sagt är 2016 mitt år och det innebär att utmana mig själv och ändra tankesätt. Man kommer så mycket längre genom att se lösningar istället för problem. Visst vardagen är utmanade som fasen, det är ett evigt pussel. Det blir bara svårare om man tjurar över massa saker.

Det har varit jobbigt det här året med stroken och allt. Här om dagen mötte jag ordentliga motgångar på gymmet när jag försökte träna tungt. Min kropp klarar inte av belastningen. Bröt ihop och grät efter det. Tung styrketräning är något jag ÄLSKAR men eftersom kroppen inte klarar av det får jag börja fundera på någon annan typ av träning. Det är trist men samtidigt så KAN jag fortfarande träna. Crossfit tankarna får jag nog lägga på hyllan lite.. Tror inte koppen orkar. Däremot klarar jag cirkelträning. Det är bra eftersom jag inte behöver lika tung vikt för att bli trött eftersom jag ofta gör det mer pulshöjande och kan använda mer kroppsvikt. Så får börja med det. Tänker även gå på Thaiboxningen när den drar igång i höst :) Så det blir nog bra.

Ett av årets mål: se lösningar istället för problem! Det tar tid att ändra sitt tankesätt men jag ska lyckas :)

IMG_0676

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>