Snart tillbaka till vardagen

Semestern är snart över och på måndag är det dags att jobba igen. Hade gärna varit ledig en vecka till men det ska bli skönt att återgå till rutiner igen. Har som jag tidigare nämnt tänkt att ha augusti som en sockerfri månad så ska bli spännande att se om jag klarar det. Tanken är att utesluta godis, chips, läsk, alkohol och även dolt socker. Börjar man läsa på innehållet i maten inser man snart att det är socker i princip ALLT. Frukt är dock okej, även om det innehåller fruktos så innehåller frukt även mycket som är bra för kroppen som jag inte vill utesluta :) Får se hur det går. Har tänkt att unna mig en tröja som jag kikat på länge om jag klarar det!

På tal om något helt annat. Vi röntgade Oiikus höfter och armbågar för att tag sen och fick tillbaka svaren igår. A på höfter och 0 på armbågarna, bättre kan det inte bli! :) Känns skönt att veta att allt såg bra ut. Bjuder på en liten bildbom på vår fina kille!DSC00785 DSC00798 DSC00810 DSC00811 DSC00826

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>