crossfit eller gym?

Jag funderar lite på att byta mitt gymkort mot ett medlemskap hos crossfit Kalmar. De har två veckors prova på tid så jag ska nog börja med det. Är osäker på om crossfit kommer ge mig det jag vill (å andra sidan är jag nog inte säker på vad jag exakt vill heller..) samtidigt gillar jag att man tränar i grupp. Främst vill jag ha en stark och smidig kropp. Jag vill vara funktionellt stark, jag behöver inte kunna ta 100 kg i mark utan vill vara stark och smidig, ha lite bättre flås än nu. Sen vill jag ha en rumpa… Idag har jag verkligen ingen rumpa och den vill jag forma. Det är där jag är osäker. För jag har fått känslan av att man inte bygger så mycket när man tränar crossfit, men jag kan ha fel! Sen hör man mycket om skaderisken också.. Åh, vet inte alls.

Vad säger ni? Någon som tränar crossfit som kan berätta vad ni tycker? :)

logo-header

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>