Nytt i träningsgarderoben!

Det blev mest träningskläder som jag köpte i Stockholm. Svårt att inte köpa massor när både Adidas och Nike finns. Det blev tre par shorts, tre par tights, en sport bh, ett linne och en löparjacka. Är så nöjd med mina köp :) Blev även en skjorta och en tröja från Gant, de var de enda vanliga plagg jag köpte, haha!

Måste dock säga att Mall of Scandinavia inte levde upp till mina förväntningar. Stan är mycket bättre att shoppa i. Kommer inte göra mig besväret att åka ut dit nästa gång. Många av affärerna var små och hade dåligt utbud. Zara var stort men det var totalt KAOS där. Allt hängde huller om buller, fanns inte en chans att man orkade kika där. IMG_0693 IMG_0691 IMG_0690 IMG_0689 IMG_0687 IMG_0685 IMG_0683 IMG_0680 IMG_0679

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>