städat och fint

Gud vad skönt det känns när man har städat! Får ett lugn i kroppen när det är rent och fint. När vi kommer hem från Stockholm ska jag köpa lite nya blommor också. Hade en del som var döda så behöver lite nya. En lampa till sovrummet hade behövts med och en lampa till byrån i hallen. Sen en hylla eller tavla bakom köksbordet. Alltid massor man behöver, haha!

Nu tänkte jag ta en liten tupplur innan jag ska träna. Är förbaskat trött, vaken sen igår och det funkar sällan för mig. Då är jag stendöd dagen efter.

IMG_0472

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>