3 km

Hej på er! Började min dag med en joggingtur med hunden. Det fick bli 3 km, räcker gott och väl för mitt ben än så länge. Ska försöka mig på 5 km nästa vecka tror jag. Benet är lite som gummi ibland och kan ha svårt att kontrollera mitt löpsteg så vi får se om jag klarar det :) Dagens pass blev i alla fall bra och kände mig pigg genom hela löpturen. Nu har jag ätit frukost och landat i soffan. Ska snart sätta lite fart och städa lägenheten. Det är kaos här hemma och vill ha ordning när vi åker. Värsta som finns är att komma hem och det är stökigt. Men först är det soffan som gäller, det är ändå semester!

IMG_0614 IMG_0600 IMG_0598

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>