workout plans for the week

De flesta som känner mig vet att jag älskar att planera. Jag blir helt lyrisk av att sitta och planera saker, allt från en fest till veckans måltider. När jag vaknar på måndagen börjar jag alltid med att kolla ica maxi’s reklamblad för att se vad jag kan planera in för mat i veckan, haha! :)

Så jag sitter nu och planerar min träning inför nästa vecka.

Måndag: HIIT pass
Tisdag: Vila
Onsdag: Benpass
Torsdag: Rygg och axlar
Fredag: HIIT pass
Lördag: Vila
Söndag: Armar och bröst

Blir nog bra :) Vi åker till Stockholm på tisdag så onsdag och torsdag blir det träning på hotellet. Skönt när det finns gym där så man kan hålla igång!
IMG_0554

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>