#likeagirl

Tycker att Always kampanj #likeagirl är fantastisk. Som en tjej ska inte vara en förolämpning utan något man ska vara stolt över. Vi lär oss redan när vi är små att ”som en tjej” är något som är dåligt. Du vill inte kasta, springa eller slå som en tjej. Tjejer kan inte vara starka, att se tjejer utföra sport är tråkigt, tjejer passar inte på gymmet. Säger bara en sak, FUCK IT! Vi tjejer är grymma och kan så otroligt mycket. Vi är precis lika bra som killar och ska respekteras på samma sätt. Always gör rätt som slår ett slag för oss tjejer. Det borde vi alla göra. Det är dags att vända like a girl till något positivt!

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>