Lammet och grisen

Vilken toppen dag det blev igår! Vi skippade Böda, vädret såg inte så bra ut på prognosen så vi blev kvar i Kalmar istället. Vi åkte ner till Långviken och såg på Beachfotboll SM en sväng. Sen fick det bli lite parkgolf innan vi begav oss upp till Lammet och Grisen. Som vanligt blir man otroligt mätt efter ett besök där. Deras rosmarinsås är MAGISK! Tycker det är riktigt härligt att det har blivit en tradition för oss att åka dit. Det var 4e året i rad detta år. Ser redan fram emot nästa år! :)

IMG_0592

Tog inga bilder igår så lånade bilden som Joel tog på hela gänget!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>