hello friday

God kväll på er! Som vanligt har det dröjt några dagar sen jag sist skrev. Har haft fullt upp. Nej nu ljög jag, har semester så har all tid i världen! Det har helt enkelt inte blivit av bara, har inte fått tummen ur och skrivit. Nåja, sånt är livet!

Imorgon ska vi åka till böda. Det blir strandhäng och middag på lammet och grisen. Har blivit lite av en tradition att göra det varje år så det ska bli jätte trevligt. Vädret ser lovande ut med så vi hoppas att SMHI faktiskt har rätt denna gång. De är rätt bra på att ha fel så vågar inte lita allt för mycket på prognosen. Tänkte jag skulle testa på utegymmet uppe på Böda Camping med, sägs vara stor och fint!

Nu ska jag kissa hunden och sen blir det sängen!IMG_0536

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>