start the day with a powerwalk

Idag tog jag mig upp och gick en morgonpromenad med Oiiku. Det är förbaskat svårt att komma upp men när man väl är ute är det skönt. Trots att prognosen har lovat regn slapp vi det. Var dock blöt om fötterna i alla fall. Blöt om fötterna eller inte, det var skönt att komma ut.

 

Efter jobbet idag ska jag möta några kompisar från IKEA. Har knappt sett dom sen jag slutade så det ska bli kul. Det blir middag på mañana mañana, har aldrig ätit där innan så får se om det är bra. Ska vara en tapasrestaurang, tvivlar på att den lever upp till pinchos (som för övrigt ska öppna i Kalmar) men det är säkert helt ok :)IMG_0519

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>