Add ice cream

Har ni hört talas om Add ice cream? Har sett det lite här och var på sociala medier och har läst att glassen nu finns ica maxi i Kalmar. Ska helt klart testa den! Glassen innehåller inget sötningsmedel, högt proteininnehåll och låg kaloriinnehåll. Den finns i smakerna vanilj, chocolate chunk, apple/cinnamon och cookie dough. Kaloriinnehållet ligger på ca 125-150 kcal, så den är heeeelt ok att äta! Fetthalten ligger som högst på 7 g och den har hela 14 g protein. Ska berätta vad jag tyckte om den sen. Tror jag ska prova chocolate chunk först, låter helt magiskt!

chocolate chunk

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>