5 juli

Den här dagen går seeeegt. Timmarna sniglar sig fram och jag är trött som tusan. Skulle kunna somna här i soffan. Hade tänkt gå en promenad med Oiiku i morse vid 6 men jag somnade om och sov till 7 så det blev inget, haha. Martin fick ta ut honom istället. Åh vad jag längtar efter min semester.

Efter jobbet är tanken att vi ska åka bort till Långviken och träna vid utegymmet. Har inte varit vid det än, bara tränat vid Skälby. Det ska vara större och bättre vid Långviken så ska bli kul att se. Tar med oss Oiiku också och låter han träna lite också.

image

Bjuder på en gammal bild i brist på nya roliga bilder. Innan stroken och  Thailand, galet taggad på gymmet!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>