Midsommarhelgen

Blev ingen blogg över helgen, passade på att njuta av vädret och bara ta det lugnt. Midsommar spenderade vi i Torsås i Martins föräldrars hus. Blev en lugn dag med lite kubb och pilkastning. Solade mest om jag ska vara ärlig! Till kvällen grillade vi oxfilé om blev helt perfekt. Lördagen spenderade vi hos mina föräldrar i deras fritidshus i Berga och söndagen spenderades i soffan med Orange is the new black.

Igår var jag på sjukhuset, skulle ha träffat min sjukgymnast men eftersom jag har varit så trött den senaste tiden så fick prata med min arbetsterapeut istället. Vi pratade lite om vad jag kanske kan plocka bort i min vardag och vad jag kan göra annorlunda för att inte bli så trött. Det bestämdes även att sjukskrivningen ska förlängas. Skulle ha börjat jobba heltid på måndag men huvudet orkar inte det än. Pratade med sjukhuset idag så vi får se hur länge till det blir.

IMG_0336 IMG_0334 IMG_0356 IMG_0363 IMG_0315 IMG_0359

Midsommarbilderna består till största del av bilder på Oiiku, som vanligt! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>