my first run in months

Idag sprang jag för första gången sen jag fick min stroke. Det gick inte fort och det var inte lätt men jag gjorde det. Armen hängde inte med hela tiden, får fokusera för att den ska pendla normalt. Benet är tungt att få med sig så får jobba extra för att få till löpsteget. Är så stolt över mig själv att jag har kämpat mig igenom allt. Från att inte kunna gå alls själv till att springa en runda på 2 km efter tre månader. Läkarna säger att det är tur att jag var bra tränad och hälsosam innan, det har hjälpt läkningen mycket! Skulle dock aldrig ha kommit så här långt om det inte vore för mitt fantastiska stöd av nära och kära. Alla har verkligen hjälp mig och låtit mig ta saker i min takt. Även hjälpt mig att komma ihåg att vila för det är jag rätt kass på själv.. Haha!

Så nu ligger jag i soffan och är heeelt slut. Kommer ha sån träningsvärk i mina ben imorgon. Tänk att två ynka kilometer kan kännas så mycket. Proppat i mig massa god mat nyss så är rätt nöjd med livet just nu! :)

IMG_0246

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>