BIR

Så då var utställningen avklarad! Det gick inte perfekt men bättre än förväntat. Oiiku var mycket lugnare än sist så det är framsteg. Han stod även bättre denna gång så träningen har gett resultat. Vi gick hem med BIR och HP! Domaren skrev: maskulin hane av bra storlek. Kraftfull och i bra muskelkondition. Bra vinklad. Bra djup på bröstkorg. Bra benstomme! Bra proportion på huvud. Korrekt bett och öron. Lite i sommarpäls. Rör sig bra från alla sidor.

Nu får vi träna lite mer och hoppas det går ännu bättre nästa gång när vi ställer ut på Öland!
IMG_0228 IMG_0205 IMG_0209 IMG_0215 IMG_0235 IMG_0240 IMG_0239

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>