Showtime tomorow!

Lördag kväll redan, helgen rusar förbi. Det blev inget gym idag, allt fix hemma tog för lång tid. Lite trist för jag såg verkligen fram emot att köra ett pass. Nåja, får bli i veckan istället. Tror jag ska inleda med ett rygg och axelpass. Mitt favorit!

Har försökt finslipa lite här hemma inför utställningen idag. Känner mig rätt nervös inför morgondagen. Får fokusera på att ha kul. Sist han ställdes var det hans uppfödare som hanterade honom. Han fick väldigt fin kritik så hoppas han får lika bra imorgon. Sist var det en ras-special så det var bara lapphundar. Imorgon är det massor av olika raser. Han ställs bara inofficiellt så resultaten kommer inte att registeras. Kul ändå! Nästa utställning jag har planeras att delta på är Ölans internationella utställning första helgen i september. Det kommer bli riktigt spännande! Så vi får ta med erfarenheten vi får imorgon till den utställningen. Vet jag lite vad jag behöver slipa på tills dess!

Imorgon siktar jag på att han ska bli BIR och få tävla om BIG. Hade varit såååå roligt! Kameran är på laddning så ska se till att det blir många bilder tagna. Hur som helst blir det en rolig dag och Oiiku har en stor hejarklack!

IMG_0128

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>