konsten att vila

Tröttheten höll i sig hela kvällen igår. Hjärnan var som mos. Martin var snäll som vanligt och fixade allt under kvällen igår så jag kunde vila. La mig på balkongen och försökte slappna av. Det är inte lätt att släppa allt. Låta alla tankar försvinna iväg och bara andas. Något jag måste träna på!

Det är svårt att förklara hjärntrötthet för någon som aldrig har upplevt det. Jag blir inte trött och behöver sova utan huvudet fungerar bara inte. Tröttheten kommer inte smygande utan det säger PANG och så är jag jätte trött. Jag får svårt för ljud, svårt att minnas och koncentrera mig. Är jag riktigt trött kan jag bli lätt illamående eller få ont i huvudet. Inte roligt eller lätt att hantera. Tröttheten håller i sig idag med. Huvudet är segt men ska jobba ändå. Får se till att ta det lugnt idag. Inte överanstränga mig och tro att jag klarar mer än vad jag gör. Balans är nyckeln, måste komma ihåg det!

IMG_0168 IMG_0166Otroligt skönt på balkongen i solen! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>