hjärntrött

Idag har det varit mycket på jobbet och många bollar i luften samtidigt. Det i kombination med en stressig och lång dag igår har gjort mig väldigt seg i huvudet. Har 3 jobbtimmar kvar nu efter lunchen. Kämpa! Känner att jag kommer behöva ta det lugnt, ta lite pauser för att ta mig igenom eftermiddagen. Huvudet känns som det är fullt med bomull. Svårt att fokusera en längre tid. Skulle behöva sova faktiskt. Hjärntrötthet är inte att lek med när den väl slår till..

Efter jobbet ska Martin och jag åka och fixa med utställningskoppel till Oiiku. Vi ska ställa ut honom på söndag. Jag är dödsnervös! Han är den enda Lapska så jag kommer vara själv i ringen. Åh hoppas jag inte gör fel! Det blir även en tripp till Media Markt för att titta på ny laptop :)

IMG_0134

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>