finally ready!

Goda träningsnyheter, nästa vecka drar sommarträningen med thaiboxningen igång! Ser verkligen fram emot att träna det regelbundet. Kommer bli riktigt kul när man kan teknikerna lite bättre och får lite flyt i det hela. Åh vad taggad jag är! :)

Idag blev vi förresten klara med balkongen. Eller ja, ett bord saknas fortfarande men soffan blev färdig med kuddar och det. Blev så fint! Nu vill man faktiskt vara på balkongen till skillnad från innan när jag helst ville slippa se den. Nu hoppas vi att det blir sol nästa helg så vi kan inviga med ett glas vin!

IMG_0142

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>