lunchdate med försäkringsbolaget

Spenderat lunchen med att fylla i skadeanmälan för försäkringsbolaget för min telefon. Spräckte skärmen (för andra gången på denna telefon..) och har äntligen tagit tag i saken och fått den utbytt. Ska orka fylla i anmälan till patientvårdsnämnden också i eftermiddag tänkte jag. Har tänkt lägga en anmälan på både akuten och mördravården så detta slipper hända fler. Inte det roligaste att hålla på med men måste göras.

Nu ska jag ta ut Oiiku innan jag åker till jobbet igen. Blivit liiiiite varmare än i morse så jag riskerar inte att frysa ihjäl nu, haha!
IMG_0081

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>