Thaiboxning

Har hunnit gå på några pass Thaiboxning nu och det är riktigt kul! Förra helgen var det ett teknikseminarium i två timmar. Vi övade slag och sparkar. Fick jätte bra tips på hur jag med små justeringar kan göra slagen/sparkarna så mycket bättre! I sommar ska det vara 2 pass i veckan och det ska jag helt klart gå på. Sen tänkte jag börja på klubben till hösten. Det här är nog första sporten som jag har fastnat för sen jag var liten.

IMG_0089

Fick lite fina blåmärken efter att ha tränat på sparkar. Det ska synas att man tränar, haha!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>