Livet efter stroke

Nu har det snart gått två månader sen jag fick min stroke och livet rullar på bra tycker jag. Går i princip som vanligt nu och skakningarna i handen har nästan avtagit helt. Dock skakar benet fortfarande i vissa positioner men det är inget som jag inte kan leva med!

Idag ska jag träna ordentligt för första gången sen i mars. Känns fantastiskt! Cajsa och jag ska gå på thaiboxning som Hit to get fit anordnar. Ska bli spännande att se hur kroppen reagerar. Förhoppningsvis klarar jag alla övningar. Är lite nervös över att kroppen ska skaka när den blir trött. Vi får se hur det går, ska bli kul att träna i alla fall :)image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>