a day off

Har en efterlängtad ledig dag idag. Känt mig väldigt trött dom två senaste dagarna så har varit skönt att bara vara hemma. Har fixat lite i lägenheten men tagit det lugnt mest och myst med Oiiku. Nu har han somnat efter lite lek med sin kompis Oden. Jag ska slänga ihop ett mellanmål snart inför mitt träningspass. Har inte riktigt bestämt om jag ska köra ben eller bröst/armar. Får se. Borde nog köra bröst/armar, har fortfarande grym träningsvärk i benen sen jag körde i tisdags. Vaggat mig fram eftersom jag har varit så stel, haha!

IMG_3296Trött kill!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>