Vardags puls!

Varit lite fram och tillbaka med bloggen den senaste tiden. Glömt av det om jag ska vara ärlig, haha! Fullt upp med lillen här hemma. Skogspromenader och lek dagarna i ända. Var dock inte det jag skulle säga just nu! Ville snarare ge TV4 tumme upp för deras nya program Vardags puls. Riktigt vettigt program som tar upp ämnet träning och hälsa. Tror ingen är förvånad över att jag tycker det är bra? Haha. Det lagas mat, pratas träning och ger tips och inspiration. Perfekt så här på kvällskvisten med en god smoothie i handen efter ett pass på gymmet!

vardagspuls

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>