Kanske ska bli snickare?

Helgen verkligen flög förbi och det är redan måndag igen. Lördagen spenderades i stan hemma hos mamma och pappa. På kvällen åkte jag hem och lagade fin middag som jag överraskade pojkvännen med. Rostbiff i ugn och potatisgratäng stod på menyn. Hade sagt att vi skulle äta köttfärs så han blev glad och överraskad!

Igår jobbade jag på mitt kära IKEA. Var lagom med folk så hann med massor av fix och trix. Lämnade in min semesteransökan och använde en skruvdragare för första gången i mitt liv. Kände mig otroligt händig där jag satt i klädd mina logistikbyxor (eller ja, snickarbyxor skulle nog andra kalla det), arbetshandskar och skruvade för fullt!

Nu ska jag och Oiiku strax ner på gymmet. Är fortfarande snorig men annars har förkylningen släppt och då får man träna tycker jag!

IMG_1561

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>