Ute på äventyr

Har en väldigt trött hund som har somnat på golvet efter vår promenad. Vi gick till lite mer öppna områden där han fick springa fritt en hel del. Har jobbat mycket med att ha honom lös och att han ska ha koll på mig. Känns otroligt viktigt, speciellt när jag ska träna agility när han är redo för det. Går väldigt bra faktiskt, behöver knappt ropa på honom utan han springer där jag är. Väntar nästan alltid på kommando och kommer på inkallning de flesta gångerna. Vi kastade tennisboll från en kulle idag med. Vilken fart det blev på honom när han sprang efter den! Alltid lika härligt att se!

Nu när han är trött ska jag passa på att se på ett nytt avsnitt av The Vampire Diaries!
IMG_3381

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>