Bästa sättet att vakna på

Finns det något bättre än att vakna av att ens valp buffar på en och sen överöser en med pussar som om man inte har setts på tio år? Min myskille! Vi har en lugn morgon här hemma, ätit frukost och ser på nyhetsmorgon. Eller han har fått i sig sin, jag tragglar fortfarande med mig. Att äta när inget smakar blir mer på ren vilja.

Planen idag är som vanligt att ta det lugnt. Hoppas på att vara frisk på måndag så jag kan gå till gymmet och träna lite lätt. Om jag orkar ska vi i alla fall gå till Skälby idag och titta på djuren!

Har förresten blivit tokkär i dessa skor. Är dom inte helt underbara?! Perfekta nu till våren :) 
reebok

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>