Ni kan kalla mig nörd

I väntans tider på att få börja plugga till PT har jag börjat plugga på alla muskler i kroppen. Varför vänta tills jag börjar? Skönt att kunna allt sådant redan innan! Kurat upp mig i soffan med en kopp te och är mer än redo att börja lära mig alla dessa underbara latinska namn. Haha!

anatomi

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Ni kan kalla mig nörd

  1. Hallå igen!
    Va kul att du är så intresserad, hoppas det blir PTS-school för dig som för mej :)
    O mysigt med valp, kommer ihåg att de blev mkt soffläge med den lille 😉
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>