My own motivation

När man bläddrar bakåt bland sina bilder hittar man alltid bilder från sina formtoppar. Som jag saknar att vara iform. Har helt tappat balansen i livet. Men här är min motivation. På bilden var jag på god väg att komma dit jag ville i min träning. Lite svårt som sagt bara att få tiden till att smita iväg till gymmet med valp. Men snart kan han vara själv en kortare stund så då får det bli korta effektiva pass. Viktigaste är ändå kosten. Svårt att få bra resultat utan att äta en bra kost.
saknar

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>