Sometimes, I wish I could stop thinking

Jag håller på att bli tokig på mig själv. Funderar konstant på om jag har gjort rätt i att hoppa av min utbildning. Hade ett år kvar men var så less på det att jag slutade. Vilket inte är likt mig eftersom jag föredrar att ha saker avklarade. Dock var jag så uttråkad utav det och kände att jag inte orkade med det att jag inte hade tagit mig igenom ett år till. Kan ändå inte sluta tänka på om det var rätt val eller inte. Vet inte ens vad jag vill göra i livet. Kan man inte bara snabbspola framåt så man vet om man gjorde rätt val? Hopplöst det här.. Hade jag valt om utbildning idag hade jag läst HRM i Kalmar. Mycket mer i linje av vad jag är intresserad utav. Kunde ingen ha talat om det för mig tidigare?!

IMG_2733

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>