Utvecklingssamtal på jobbet

Idag var jag på utvecklingssamtal på jobbet och fick fantastiskt fina ord från min chef. Blev lite rörd faktiskt, sällan jag varit på ett företag där jag känt mig så uppskattad. Bland det bästa med IKEA är att dina medarbetare verkligen talar om för dig vad du är bra på. Väldigt ofta är det någon som visar sin uppskattning och jag försöker verkligen göra samma sak tillbaka. Tror kulturen verkligen smittat av sig på mig med!

Nu har jag krupit ner i soffan med datorn och te. Ska skriva lite på en uppgift som ska lämnas in på fredag. Längtar som en galning efter semestern som väntar runt hörnet!

IMG_1701

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>